Stage bij Mariella Aprosio
Door: Carmeila
Blijf op de hoogte en volg Car
03 April 2012 | Nederland, Hengelo
Hier bevind zich het bedrijf ''Flowers & Design Mariella Aprosio'' Dit is een bedrijf dat zich vooral bezig houdt met het aankleden van evenementen, grote bruiloften etc.
Een aantal weken geleden heb ik dit bedrijf gemaild met de vraag of wij hier voor twee maanden konden verblijven met z'n 3en.
We hadden eigenlijk al gauw de hoop op gegeven, maar op de valreep kreeg ik een enthousiast mailtje terug van een (Nederlandse)medewerker en zij vertelde ons dat ze ons niet voor twee maanden konden laten verblijven, maar dat ze in juni een hele grote bruiloft gaan verzorgen in Sardengia in Italië. Deze bruiloft zal 4 dagen duren voor maar liefst 500 gasten! Zij zouden het leuk vinden als wij hen daarbij kwamen helpen. En natuurlijk twijfelden wij daar geen seconde over en hebben wij dit toegezegd.
Omdat wij aan een bepaald aantal stage dagen moeten komen dit jaar hebben wij dankzij onze leraar nog een heel leuk stage adres gevonden. Dit bedrijf genaamd Flover is een heel mooi tuincentrum tussen Verona en het Gardameer. Een mooie omgeving dus. We hebben contact gehad met deze mensen en ze zijn erg enthousiast over onze komst.
Ik kijk er ontzettend naar uit om weer naar het mooie Italië te gaan. Weer een nieuw avontuur in een prachtige omgeving met nieuwe mensen en bijzonder werk.
Ik heb er zin in!!
Ps. www.mariellaaprosio.com
www.flover.it
04 April 2012 - 13:12
Liliane:
Geweldig Carmeila,
Dat wordt zeker weer een mooie nieuwe ervaring en goed ter aanvulling op je CV.
Liefs Liliane. -
04 April 2012 - 17:57
Marielle Modderman:
We gaan er weer een paar geweldige weken van maken! Met geweldige ervaringen! -
10 April 2012 - 08:52
P.Boerrigter:
Hallo Carmeila,
super dat het gelukt is, het lijkt me prachtig.
genieten maar,
ciao, PBO -
13 Mei 2012 - 20:38
P.Boerrigter:
Hallo Carmeilla,
heel veel plezier in bella Itailia, groetjes aan de andere meiden.
P.Boerrigter -
15 Mei 2012 - 19:57
Pien Kramer:
Wens jullie heel veel succes samen! Lekker veel foto's maken tijdens deze geweldige stage!!! Groetjes aan allen! Veel liefs Pien